Bariera Primul volum al seriei Savannah de J.D. HORN | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Vraji in Savannah 1. Bariera

de J.D. HORN
26,25 RON 35,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Primul volum al seriei Vraji in Savannah e scris intr-un ritm alert, incitant – un debut foarte promitator.

Isbn : 978-606-719-829-4
Data Aparitie : 2017
Nr Pagini : 360
Autor : J.D. HORN
Editura : Trei


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Orasul Savannah este considerat o comoara a Sudului, un loc cu un trecut bogat si plin de culoare. Ba chiar magic…
Pentru profani, Savannah isi arata doar fata primitoare si generoasa. Initiatii stiu insa ca, dincolo de sarmul provincial, exista o lume in care vrajitoria e respectata si temuta si spiritele ratacesc amenintatoare.
Mercy Taylor cunoaste foarte bine partea supranaturala a orasului ei, pentru ca face parte dintr-o familie foarte puternica de vrajitori din Sud. Doar ea, Mercy, nu are nicio putere.
Iar acum se trezeste in miezul unui mister care-i poate distruge familia si poate elibera un secret intunecat, tinut captiv sute de ani de vrajitoarele din familia Taylor.

"Primul volum al seriei Vraji in Savannah e scris intr-un ritm alert, incitant – un debut foarte promitator." - PublishersWeekly

"In acest mystery urban, J.D. Horn imagineaza o poveste complicata despre magie si misticism, cu eleganta si lirismul unui romancier experimentat." - Kathryn Leigh Scott, autoarea romanului Dark Passages

J.D. Horn a crescut in Tennessee si duce cu el o parte din locul acela peste tot pe unde calatoreste in lume: de la Hollywood, la Paris si la Tokyo. A studiat literatura comparata, fiind pasionat in special de literatura franceza si rusa. De asemenea, detine o diploma MBA in afaceri internationale si a lucrat ca analist financiar inainte de a deveni romancier. Cartile sale au fost traduse in rusa, poloneza, germana, spaniola, italiana si franceza. Locuieste impreuna cu sotia sa in regiunea Central Oregon.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.