Ultrasonografia in practica clinica de Radu Ion Badea | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Ultrasonografia in practica clinica

de Radu Ion Badea
349,13 RON 380,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Prezentare: Ultrasonografia a ajuns sa fie aplicata in toate domeniile medicale, este o metoda neinvaziva, in continua dezvoltare, cu o valoare informationala care contribuie uneori decisiv la cresterea performantei actului medical. In acest context, lucrarea de fata poate fi considerata un ghid de buna practica ultrasonografica, o carte-reper in literatura medicala, oglindind o experienta clinica formidabila. Rostul ei este de a informa medicul clinician despre cum trebuie sa foloseasca un echipament ultrasonografic in scop diagnostic in practica obisnuita. Notiunile sunt prezentate pornind de la cele mai simple, cum ar fi teoria ultrasunetelor, tipuri de aparate, la unele mai complexe (aspecte ce decurg din informatii reale sau erori, tehnici ultrasonografice etc.), urmeaza apoi notiuni de anatomie conventionala, modele de imagini, diverse aspecte normale si patologice si, in final, un numar impresionant de cazuri clinice. Ilustrarea patologiei prin prezentarea unor observatii clinice reale este cu siguranta solutia ideala pentru a transmite toate elementele conceptuale.

Isbn : Nu
Data Aparitie : 2016
Nr Pagini : 1208
Editura : Medicala


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Cuprins: Ultrasonografia. Definiție. Principii. Tehnici. Noțiuni de bază. Terminologie și semiologie ultrasonografică. Standarde de imagine. Anatomia ultrasonografică și descriptivă a abdomenului și pelvisului. Secțiuni de bază. Tehnici de explorare. Modele de imagini folosite în ultrasonografie. Imagini elocvente, tipice și atipice. Pictorial comentat. Dicționar explicativ de termeni și expresii folosite în ultrasonografie. Cazuri clinice: Ficat. Colecist. Căi biliare. Pancreas. Spațiul retroperitoneal. Splina. Tub digestive. Peritoneu. Mezenter. Cavitate peritoneală. Aparat urinar. Aparat genital feminin. Aparat genital masculine. Perete toraco-abdominal. Structuri superficiale.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.