REZIST Proteste impotriva OUG 13 - 2017 de | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

REZIST. Proteste impotriva OUG 13 - 2017

de
24,00 RON 30,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Albumul care documenteaza cel mai mare protest din istoria post-decembrista.

"#rezist. Proteste impotriva OUG 13/2017” este albumul prin care Curtea Veche Publishing, cu sprijinul a numerosi fotografi din tara si din diaspora, dar si a unor importanti jurnalisti, analisti si oameni de cultura, documenteaza cel mai amplu protest din istoria post-decembrista.

Isbn : 978-­‐606-­‐588-­‐944-­‐6
Data Aparitie : 1 martie 2017
Nr Pagini : 181
Autor : Nu
Editura : Curtea Veche


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Textele cuprinse in carte sunt semnate de Andrei Oisteanu, Paula Herlo, Mircea Toma, Dragos Bucurenci, Ioana Popescu, Vintila Mihailescu, Liviu Papadima si Cristian Simonca. Fotografiile din album suprind sute de instantanee care, cu timpul, s-ar fi pierdut, uitate sau ratacite prin ungherele Internetului.

Cartea documenteaza protestele care au avut loc pe teritoriul Romaniei, in orase precum Bucuresti, Sibiu, Iasi sau Cluj, dar si in diaspora. Mesajele din timpul protestelor, irepetabile, intransigente, oneste, inteligente, subtile, de un umor irezistibil, arata ca ne-am despartit, pentru totdeauna, de vremurile in care, la demonstratii, se agitau mesaje scrise de altii cu litere albe lipite pe un fundal de panza rosie.

Adunate intr-o carte, ele devin niste instantanee din 2017, care le demonstreaza scepticilor ca o noua generatie de cetateni manifesta altfel decat se facea, cu indarjire, naivitate si chiar cu ura, la inceputul anilor 1990.

Printre fotografii care au contribuit la aceasta carte se numara Cristian Vasile, Adi Bulboaca, Andrei Dascalescu, Catalin Georgescu, Ovidiu Moisin, Barna Nemethi, Vitalie Brega, precum si unii dintre cei mai cunoscuti fotografi ai Agerpres.

Fiind un demers civic, profitul cartii va fi donat de Curtea veche Publishing catre Funky Citizens si proiectul factual.ro.

Data aparitiei: 1 martie 2017

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Pareri clienti

2 Articol(e)

pe pagina
rezist Review by laur
Notă
#rezist (Pus la data 28.02.2017)
rezist Review by Andrei
Notă
Rezist (Pus la data 28.02.2017)

2 Articol(e)

pe pagina

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.