Povestea extraterestrului Freedo de R.A. Montgomery | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii
Povestea extraterestrului Freedo

Povestea extraterestrului Freedo

de R.A. Montgomery
7,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

La prima vedere o carte din zona Sciece –Fiction adresata tinereului si copiilor avand un subiect la moda – cautatarea si comunicarea cu civilizatiilor extratereste cunoscute prin cele doua programe SETI si CETI.

Isbn : 978-606-8878-03-4
Data Aparitie : 2016
Nr Pagini : 120
Editura : Pescarus


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Este de altfel foarte cunoscut ca observatoarele astronomice cuprinse in acest program au cerut ajutorul tuturor celor ce vor sa participe la aceste programe oriunde s-ar afla in lume. Astfel ca datorita Retelelor Internet astazi cei interersa-i de cautarea civilizatiilor extraterestre si comunicarea cu LGM SI EBE a devenit o realitate si o oportunitate pentru ce pasionati de subiectul exobiologiei si inteligentelor extraterestre.

Cartea scrisa foarte accesibil si in ritm alert are mai multe variante de lecturare functie de optiunile personale ale cititorului , astfel putem deveni un fel de coautori ai scenariilor care se deruleaza functie de optiunile fiecaruia.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.