Dosarul Delta - (Extra)Terestrii suntem noi Dosarul Delta 2 - (Intra)Terestrii suntem noi de Emil Strainu , Emilian M. Dobrescu | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Pachet - Dosarul Delta

de Emil Strainu , Emilian M. Dobrescu
66,00 RON 88,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

               Pachetul promotional contine:

  • Dosarul Delta - (Extra)Terestrii suntem noi
  • Dosarul Delta 2 - (Intra)Terestrii suntem noi

Isbn : Nu
Data Aparitie : Nu
Nr Pagini : Nu


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Dosarul Delta - (Extra)Terestrii suntem noi

Iubit si adulat de unii, negat si respins de altii, fenomenul ipotetic al contactului civilizatiei noastre cu ipteticele civilizatii extraterestre face parte din cultura civilizatiei lui Homo Sapiens Sapiens, cu sau fara voia noastra.

Toata povestea probabil ca nu ar face atat de mult zgomot in multimedia daca nu ar fi grefata cel putin in parte pe un fenomen si mai galagios, si anume fenomenul OZN-UFO (al obiectelor zburatoare neidentificate) sau FAN (fenomene aeriene neidentificate), cum mai sunt denumite.

Ideea unei incursiuni in crestomatia (chiar si partiala) a domeniului citat este salutara si benefica pentru cititorul roman, mai ales cel din segmentul tanar deoarece astazi este foarte greu, chiar avand la dispozitie internetul, sa-ti dai seama de amploarea si complexitatea fenomenului, nemaipunand la socoteala consumul mare de timp cerut pentru o ampla documentare. Diferite evenimente si fenomene sunt prezentate prin prisma mai multor surse de documentare si puncte de vedere primind de cele mai multe ori interpretari diferite, unele chiar insolite sau neasteptate.

 

Dosarul Delta 2 - (Intra)Terestrii suntem noi

In secolul al IV-lea i.H., un mare invatat grec, Metrodor din Kios, afirma: „Ar fi tot atat de absurd sa credem ca nu exista decat o singura lume locuita in spatiul infinit, precum am crede in existenta unui singur spic de grau pe o campie nesfarsita”. 

Din aceasta perspectiva, opinia mai multor savanti ai zilelor noastre este aceea ca a considera ca suntem singura civilizatie din Univers inseamna nu doar o dovada de imens orgoliu, dar si de o crasa ignoranta. Aceasta, deoarece chiar din calculul matematic al probabilitatilor reiese, intr-un mod edificator, posibilitatea existentei unui numar imens de alte civilizatii decat cea umana…

 

 

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.