Pachet - Arte Divinatorii de | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Pachet - Arte Divinatorii

de
36,00 RON 60,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Pachetul Arte Divinatorii contine: Numerologia, Astrologia, Chiromantia

Isbn : Nu
Data Aparitie : Nu
Nr Pagini : Nu
Autor : Nu
Editura : Prestige


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Numerologia: Asemanator cu astrologia, aceasta disciplina subliniaza competentele, talentele si motivatiile individuale pentru infruntarea vietii la maxim.

Astrologia: Inca din timpuri antice, astrologia a contribuit la aprofundarea domeniului cunostintelor umane, largind orizontul omului spre o dimensiune fascinanta si plina de semnificatii simbolice. In perioada istorica popoarele au privit cerul si au simtit ca ar putea ascunde un mister fascinant, un mesaj special de descifrat. Observand vibratia magica a stelelor, se punea problema daca exista o semnificatie deosebita a desenelor de pe cer. Din aceasta curiozitate si din nevoia omului de a se extinde spre dimensiunea cereasca, a luat nastere domeniul astrologiei.

Chiromanția: Chiromantia este o arta foarte veche, care a fost practicata la inceput in India, China, apoi s-a raspandit in Occident. Prin studierea liniilor si semnelor prezente pe suprafata palmei, descrie caracterul unei persoane si posibilele scenarii ale viitorului acesteia.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.