Istorie - Bacalaureat - Teste de Ramona Diaconescu, Camil-Gabriel Ionescu | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Istorie - Bacalaureat - Teste

de Ramona Diaconescu, Camil-Gabriel Ionescu
25,52 RON 29,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Istorie — bacalaureat — teste vine in ajutorul elevilor de clasa a XII-a care se pregatesc pentru sustinerea examenului de bacalaureat, dar la fel de bine poate fi utilizata si de catre profesori pentru evaluarea la clasa.
Sinteza, foarte clar sistematizata, ajuta la consolidarea cunostintelor dobandite la orele de curs si ofera infonnatia necesara rezolvarii celor 70 de teste. Acestea acopera toate continuturile propuse de programa scolara: popoare si spatii istorice, societatea si lumea ideilor, conducatorii, statul si politica, relatiile internationale. Sectiunea de raspunsuri cuprinde modele exemplare de rezolvare a subiectelor propuse pentru examenul de bacalaureat, asigurandu-va reusita.
Sintezele, testele si raspunsurile ajuta la conturarea unei viziuni de ansamblu asupra celor mai importante momente din istoria nationala, prezentata de fiecare data in stransa legatura cu cea universala.


Isbn : 978-606-590-417-0
Data Aparitie : 2016
Nr Pagini : 272
Editura : Booklet


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Istorie - Bacalaureat - Teste (Editia 2016)

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.