In cautarea lui Audrey de Sophie Kinsella | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

In cautarea lui Audrey

de Sophie Kinsella
30,76 RON 34,95 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Audrey poarta tot timpul ochelari cu lentile negre. Nu-i scoate nici macar in casa. Nu iese niciodata in oras, rar cind schimba doua vorbe cu cineva pe care nu-l cunoaste si i se pare aproape imposibil sa se uite in ochii oamenilor. Asa e Audrey. Dar toate astea pina intr-o zi – cind apare Linus, prietenul fratelui ei. Audrey descopera ca poate sa vorbeasca cu Linus despre spaimele care nu-i dau pace. Linus o face sa rida si cu el nu se mai simte judecata nemilos de toata lumea. Incet-incet, Audrey se indreapta spre vindecare si se indragosteste. Dar poti sa te gindesti la viitor daca n-ai rezolvat ce e tulbure si rau in trecut? Poate sa te iubeasca cineva daca te-a vazut, cum a vazut-o Linus pe Audrey, in clipele cele mai incercate din viata ta?

Isbn : 978-973-46-6426-9
Data Aparitie : 2016
Nr Pagini : 280
Editura : Polirom


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

„Dialoguri scinteietoare, personaje construite convingator, relatii intre parinti si copii cum n-ai mai intilnit… Lui Sophie Kinsella i-a reusit o poveste fascinanta.” (School Library Journal)

„In cautarea lui Audrey e simpatic si se citeste usor, dar vorbeste si despre lucruri mai profunde, precum maturizarea si responsabilitatea.” (The Guardian)

„Un roman plin de sensibilitate si umor. Talentul lui S. Kinsella in maxima lui stralucire.” (Publishers Weekly)

„O carte despre cit e de complicata mintea la vremea adolescentei. Sophie Kinsella stie.” (Booklist)

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.