Glomerulopatiile de | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Glomerulopatiile

de
142,64 RON 150,15 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Prezentare:Bazata pe experienta unui prestigios colectiv de autori din Bucuresti, cartea, aparuta in conditii grafice de exceptie, prezinta date actuale referitoare la glomerulopatii. Afectiuni destul de rare, a caror abordare a fost si este constant anatomo-clinica, in urma evolutiei cunoasterii putem spune ca, din punct de vedere etiopatogenic, domeniul glomerulopatiilor cu etiologie necunoscuta, idiopatice, se restrange din ce in ce in favoarea celor secundare. In functie de cel mai frecvent mod de manifestare clinica, lucrarea a fost structurata in 3 sectiuni: glomerulopatii cu sindrom nefritic acut, cu sindrom nefritic cronic, cu sindrom nefrotic. Fiecare tip este exemplificat cu un caz clinic, dupa prezentarea sintetica a capitolului de patologie. In final, intelegerea relatiilor dintre aspectul histopatologic, mecanismele etiopatogenice si prezentarea clinica este fundamentala pentru selectia modalitatilor terapeutice.

Isbn : Nu
Data Aparitie : 2016
Nr Pagini : 396
Autor : Nu
Editura : Medicala


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Autori: Gabriel Mircescu, Eugen Mandache, Simona Stancu, Ismail Gener, Ion Alexandru Checherita, Iuliana Andreiana, Sergiu Dumitrache, Cristina Capusa, Ligia Petrescu, Liliana Garneata, Andreea Andronesi, Gabriel Stefan

Cuprins: Date generale: Glomerulul normal – structura si functie. Glomerulopatiile – date generale. Glomerulopatii cu sindrom nefritic acut: Sindromul nefritic acut. Glomerulonefritele acute proliferative endocapilare asociate infectiilor. Glomerulonefritele proliferative extracapilare. Glomerulonefritele prin anticorpi anti-membrana bazala glomerulara. Glomerulonefritele pauci-imune – vasculitele ANCA pozitive. Glomerulonefritele proliferative extracapilare prin complexe imune. Glomerulopatii cu sindrom nefritic cronic: Sindromul nefritic cronic. Nefropatia cu depozite mezangiale de IgA. Glomerulonefrita din purpura Henoch-Schоnlein. Glomerulopatii innascute cu sindrom nefritic cronic. Glomerulopatii cu sindrom nefrotic: Sindromul nefrotic. Nefropatia cu leziuni glomerulare minime. Glomeruloscleroza focala si segmentara. Glomerulopatia C1q. Nefropatia membranoasa. Glomerulonefritele membrano-proliferative. Glomerulonefrita crioglobulinemica din infectia cu virusul hepatitei C. Nefrita lupica. Glomerulopatiile cu depozite fibrilare. Amiloidozele. Glomerulopatiile fibrilare si imunotactoide. Glomerulopatia cu fibronectina. Glomerulopatia colageno-fibrotica. Nefropatia glomerulara diabetica.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.