Garantii | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Garanții

 

Pentru orice solicitare legată de garanția produselor comercializate de EDITURA PRESTIGE SRL ne puteți contacta telefonic la numarul de telefon 0732558833.

 

Orice reclamație privind calitatea produselor, livrarea sau plata va fi adusă la cunoștință companiei EDITURA PRESTIGE SRL  în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. Toate produsele (când este cazul) sunt însotite de certificatul de garanție original(dacă este cazul) emis de furnizorul nostru. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de compania EDITURA PRESTIGE SRL, dar nu și alte despăgubiri. EDITURA PRESTIGE SRL  condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
Valoarea maximă a obligațiilor companie EDITURA PRESTIGE SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de compania EDITURA PRESTIGE SRL de la acest client. După expedierea produselor, companiei EDITURA PRESTIGE SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel. 

 

Produsele de folosinta indelungata beneficiaza, conform legislatiei in vigoare, de 24 de luni garantie.

 

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, forțări ale elementelor componente, manevrare necorespunzatoare, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor.

 

Toate solicitarile privind lipsa de conformitate se vor rezolva în maxim 15 zile din momentul în care produsul ajunge la sediul nostru. În cazul în care e necesara inlocuirea produsului, EDITURA PRESTIGE SRL o va face cu același model sau datorită variației stocurilor cu un model similar cu aceeași valoare.

 

În cazul produselor ce fac obiectul garanției, costurile de transport aferente soluționarii problemei apărute vor fi suportate de către EDITURA PRESTIGE SRL.