CIA – Tentativele de asasinare ale lui Fidel Castro Ruz – Planul ascuns de Emil Strainu, Ioana Vostinaru | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

CIA – Tentativele de asasinare ale lui Fidel Castro Ruz – Planul ascuns

de Emil Strainu, Ioana Vostinaru
17,50 RON 25,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

O lucrare de exceptie, curajoasa despre un subiect ocolit cu grija, numeroasele tentative de asasinat ‒ 612 in 35 de ani ‒ ale lui Fidel Castro. Exista o legatura intre asasinarea lui John Kennedy si tentativele de asasinat ale lui Fidel Castro?! Care a fost rolul C.I.A. FBI si al Mafiei americane si al Mafiei cubaneze din SUA cat si a Sindicatului jocurilor de noroc din Cuba in toate aceste tentative de atentat?! Veti afla despre infruntarea deosebit de dura dintre Serviciile Secrete ale SUA si Serviciile de Securitate ale Republicii Cuba. Cine a fost sau este inca castigator in aceasta dura infruntare?! Suntem in anul 2016 ‒ Fidel Castro Ruz la varsta sa de 90 de ani ‒ Este bine merci!!! Papa viziteaza Cuba si se intalneste cu Patriarhul Bisericii Ruse si la scurt timp e urmat de Presedintele SUA Barak Obama. Cu zeci de ani in urma Fidel Castro spusese ca urmatorul presedinte al SUA care va pune piciorul in Cuba va fi un presedinte de culoare, interesant nu?! O carte care se anunta fascinanta si deosebit de interesanta, un adevarat Bestseller!

Isbn : 978-606-8863-01-6
Data Aparitie : 2016
Nr Pagini : 232
Editura : Prestige


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

CIA – Tentativele de asasinare ale lui Fidel Castro Ruz – Planul ascuns

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.