Cartea pierduta a lui Enki de Zecharia Sitchin | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Cartea pierduta a lui Enki

de Zecharia Sitchin
27,00 RON 30,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Va deveni trecutul viitor? Este omenirea menita sa repete unele in­tam­plari petrecute pe o alta planeta, indepartata de Pamant? Cronicile Pamantului (The Earth Chronicles), seria bestseller a lui Zecharia Sitchin, ii ofera omenirii una din fatetele povestii – asa cum este ea consemnata pe tablite antice de lut si pe alte artefacte sumeriene –, referitoare la originile noastre, modelate de mana acelor Anunnaki, cei „din ceruri pe Pamant coboratori”. In Cartea pierduta a lui Enki putem vedea aceasta saga dintr-o alta perspectiva, prin intermediul bogatei naratiuni autobiografice a atotstapanitorului Enki, un zeu Anunnaki, care spune povestea sosirii pe Pamant a acestor fiinte nepamantene venite de pe Nibiru, cea de-a douasprezecea planeta. Scopul colonizarii lor: aurul necesar refacerii atmosferei distruse de pe planeta lor natala. Gasirea acestui metal pretios ii face pe Anunnaki sa creeze homo sapiens – rasa umana – pentru a extrage din mine aceasta importanta resursa.

Isbn : 978-606-8545-29-5
Data Aparitie : 2016
Nr Pagini : 288
Editura : Livingstone


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Despre autor: Eminent orientalist si cercetator al Bibliei, Zecharia Sitchin s-a facut cunoscut datorita abilitatilor sale, in traducerea scrierilor antice sumeriene, si nu numai. A absolvit Universitatea din Londra si a lucrat multi ani in Israel, ca jurnalist si redactor.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Pareri clienti

1 Articol(e)

pe pagina
Exceptional Review by Claudiu
Notă
Cartea Pierduta a lui Enki este obligatoriu de citit pentru a ne afla originile si a vedea cine suntem cu adevarat! (Pus la data 28.12.2016)

1 Articol(e)

pe pagina

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.