Autovindecare prin Tehnica Nadi - Calea Holistica de Billy Roberts | Iuppy.ro #1 in carte

Cos

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse
Categorii

Autovindecare prin Tehnica Nadi - Calea Holistica

de Billy Roberts
14,30 RON 22,00 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Cant:

Descriere

Îndeplinește-ți dorințele de sănătate optimă și fericire cu Tehnica Nadi, un sistem holistic simplu și eficient de autovindecare. Acest program încurajează curgerea liberă a energiei sau prana, prin intermediul rețelei de canale numite nadis care pătrunde anatomia subtilă. Prin utilizarea punctelor specifice de presiune, meditație, vizualizare și afir­mații, Tehnica Nadi este concepută ca să te ajute să cultivi gândirea pozitivă, culminând cu o minte și un corp sănătos.

Acest ghid practic, ușor de urmat, îți va arăta cum să găsești pacea și armonia interioară. Află cum să-ți ajustezi corpul energetic, cum alimentele afectează chakrele și cum magneții, culoarea, muzica, incantarea și vibrațiile pot fi folosite pentru creșterea stării de bine. Pătrunde în principiile spirituale antice și legile universale, cum ar fi Legea Atracției și Legea Karmei și descoperă cum să atragi relaxarea, succesul și longevitatea. Cu mai mult de cincizeci de exerciții, capitole despre probleme de sănătate specifice și rețete nutritive, Calea Holistică este cheia pentru o viață echilibrată.

Isbn : 978-606-92653-6-9
Data Aparitie : 25/07/2016
Nr Pagini : 240
Editura : Prestige


Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile. Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Autovindecare prin Tehnica Nadi - Calea Holistica

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Pareri clienti

1 Articol(e)

pe pagina
Recomand 10 + Review by Victor Dumitru
Notă
O carte de exceptie, pentru cei ce vor sa-si gaseasca echilibrul sufletesc, dar si pe cel fizic. Bravo! Tineti-o tot asa! (Pus la data 25.07.2016)

1 Articol(e)

pe pagina

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Notă

Adauga un comentariu.